1 op 1 intensive traject

Ben jij er klaar voor om…

…je op en top vrouw, zelfverzekerd en lekker in je vel te voelen?

Dit is je kans

Je wilt meer ZIJN, meer vrouw, meer opvallen, meer aandacht, meer carrière, meer jezelf en meer schijt hebben wie of wat erover denkt. Voluit alles uit het leven halen, jezelf omarmen, jezelf belangrijk vinden. Je dromen voelen en ook na willen jagen. Leven vol gas in al haar magie!

Ik help je 

Je lichaam te omarmen, zodat je jezelf f*cking aantrekkelijk vindt

Totaal jezelf zijn in iedere situatie, zonder dat jouw gedachtes je tegen houden

Je (stoutste) dromen niet alleen voelen, maar ook waar maken

Uit je hoofd en in je gevoel. Vertrouwen op jezelf dat jij de juiste besluiten maakt op basis van wat jij voelt. Vertrouwen op jezelf. Zonder enige vorm van twijfel.

De sensuele vlam aanzetten in je buik, waardoor je de liefde toe kan laten naar jezelf en je (toekomstige) partner. Vol zelfvertrouwen en zonder schaamte de sensualiteit en seksualiteit weer toe laten in je leven op die manier die jij graag wilt.

Staan voor jezelf, jezelf op de eerste plek zetten, jezelf het waard vinden om goed voor te zorgen. Vol liefde naar jezelf toe en daarmee ook naar anderen.

Wat gaan we doen?

Ik help je in 4 maanden om jezelf weer te mogen zijn. Maar wie ben je eigenlijk? We gaan weer terug naar de oorsprong hoe jij van nature bent zonder al die aanpassingen die je in het leven jezelf of iemand anders jou heeft op gelegd. Ik help je de blokkades oplossen die er telkens voor zorgen dat jij van jezelf verwijdert bent en die jou tegen houden om niet vol uit te leven. Ik help je weer te luisteren naar je gevoel en intuitie, meer in de vrouwelijke energie te gaan stappen. Vol overgave en vertrouwen het leven leven zoals het bedoeld is voor jou. Je zult merken dat deze flow ervoor gaat zorgen dat jij je fantastisch gaat voelen. Daarmee ga jij meer genieten van het leven en er voor 200% uithalen. Ik help je groter te dromen en ook het lef te hebben om die stappen te zetten en ervoor te gaan.

Je leert weer voor jezelf te gaan staan, betere keuzes te maken, je vrouwelijke vlam weer aanzetten zodat je je heerlijk en zelfverzekerd zal gaan voelen! Je zegt met je hele lichaam: There she is!

Praktisch

1x een persoonlijke sessie met uitleg over jouw unieke persoonlijke Human Design, inclusief een uitgebreide reading van jouw unieke design in een PDF

6x video’s en opdrachten in een online leeromgeving die jouw proces ondersteunen

5x 1 op 1 coachsessies online, persoonlijk op jou afgestemd waarin ik jou coach om meer jezelf te mogen zijn, waar we achter komen waar jouw blokkades zitten die opgelost moeten worden, waar jij jezelf iedere keer tegenhoud en waar de rem eraf mag. Ik daag je ook uit om meer te willen worden dan dat je nu bent, je dromen najagen.

1x per week ondersteuning via email voor vragen

Investering voor dit traject is

1297 euro

(betaling in termijnen mogelijk)