VIP traject

Jij vindt het jezelf waard…

…om volledig te transformeren!

Dit is je kans

Je wilt die vrouw en coach te zijn die vol in haar zelfvertrouwen staat. Die zichzelf serieus neemt en die gaat staan voor haar bedrijf. Die schijt heeft aan wat anderen denken of zeggen. Jij wilt next level gaan in je leven en in je business.  De stoute schoenen aan durven doen. Zichtbaar te gaan zijn en je grootsheid te gaan omarmen. Nu eindelijk je bedrijf goed neerzetten en doen wat je het liefste doet… mensen helpen en er geld mee verdienen!

Ik help je 

Om je bedrijf naar een nieuw level te tillen, zodat je door je plafond heen breekt en nu eens serieus geld gaat verdienen.

Om je bedrijf goed neer te zetten, vanuit jouw vibe en energie en vanuit je lifeswork, zodat alles klopt en jij vanuit je eigen vibe jouw klanten gemakkelijk aantrekt.

Zichtbaar te laten zijn op die manier die bij je past. Uit je comfort gaan zodat jij jouw ideale klant aan gaat trekken.

Patronen doorbreken die je naar beneden halen, waardoor je jezelf klein houdt. Je mag je grootsheid gaan voelen en in gaan nemen.

Om uit de grijze massa te gaan springen zodat jij gezien wordt als coach of therapeut omdat jij van binnen voelt dat jij mensen te helpen hebt.

Om voor jezelf te gaan staan als coach. Dat jij niet bang bent om te vertellen wat je te vertellen hebt, zodat jij goed je grenzen kan aangeven en daarmee jezelf en de ander zo enorm helpt.

Wat gaan we doen?

Je gaat 8 maanden werken aan jezelf, aan diepere lagen die jou iedere keer weer tegen houden. Die jou in verkeerde patronen brengen, die jou weerhouden om niet die vrouw en coach te zijn die staat voor zichzelf. We gaan de blokkades oplossen die er telkens voor zorgen dat je niet zichtbaar genoeg durft te zijn en die je in je comfort houden. We halen de rem er af die je klein houdt, je gaat buiten je comfort om zo door je plafond heen te gaan. Ik help je om de fundering van je bedrijf goed neer te zetten vanuit jouw lifeswork, datgene waarvoor je hier op aarde gekomen bent. Ook gaan we kijken welke stappen voor jou handig en strategisch zijn, welke ideale klant er bij jou past en hoe je deze aanspreekt zodat jouw klant zich direct aangesproken voelt. Ik help je weer te vertrouwen op je gevoel en intuïtie en jezelf als waardevol te zien.

Tijdens de VIP dagen gaan we echt dieper doordat we langer de tijd hebben. Naast praktische en business gerelateerde strategische handvaten ga je ook echt op diepere lagen door middel van intensieve energetische hypnose de transformatie aan en meteen een ongelofelijke en magische dag hebben.

Ik help je nog groter te dromen en ok die dromen waar te gaan maken, dat jij het lef hebt om iedere keer weer het randje op te zoeken en heerlijk buiten de lijntjes te kleuren.

Je gaat jezelf zien, jezelf serieus nemen, betere keuzes te maken en vooral je heerlijk en vol zelfvertrouwen in het leven en business te staan.

Praktisch

1x een persoonlijke sessie met uitleg over jouw unieke persoonlijke Human Design, inclusief een uitgebreide reading van jouw unieke design in een PDF

6x video’s en opdrachten in een online leeromgeving die jouw proces ondersteunen

5x 1 op 1 coachsessies online, persoonlijk op jou afgestemd waarin ik jou coach om meer jezelf te mogen zijn, waar we achter komen waar jouw blokkades zitten die opgelost moeten worden, waar jij jezelf iedere keer tegenhoud en waar de rem eraf mag. Ik daag je ook uit om meer te willen worden dan dat je nu bent, om uit je comfortzone te stappen.

4x 1 op 1 VIP dagen. Deze dagen zijn magisch en transformerend. We gaan op dieper niveau de transformatie aan op het gebied van jezelf gaan zien, in jezelf geloven, next level gaan en waar jij je tegen houdt en leiderschap nemen. Na zo’n dag ben je gereset en sta je vol in je kracht. Deze dagen doen we in de praktijk in Sneek, inclusief een heerlijke lunch!

Op werkdagen dagelijks 1 op 1 ondersteuning via voxer (soort whatsapp) gedurende de 8 maanden, voor een extra snelle shift, directe ondersteuning, waardoor je betere acties doet, snel door een transformatie gaat en meer zelfvertrouwen krijgt.

Ida Stolk

Investering voor dit 8 maanden traject is

3333 euro

Betaling in termijnen mogelijk.