Op reis met moeder Ayahuasca

traject

Voel jij de roeping om de diepte in te gaan om jezelf te helen?

Je wordt geroepen tot dit heilige plantmedicijn om de diepte in te gaan, misschien voel je de roeping al een tijdje. Ze blijft op je pad komen en het is ook niet toevallig dat je hier bent beland. Moeder aya geeft je altijd de richting en handvatten waar jij jouw innerlijke reis mag gaan maken. Je weet dat het de tijd is om die diepte in te gaan. En toch, houdt je jezelf tegen. Je voelt dat het misschien te confronterend voor je gaat worden. Dat maakt dat je het niet durft, omdat je misschien wel bang bent wat er naar boven komt en vraag je jezelf af of je de controle los kan laten en in de overgave kunt komen.

Ayahuasca is de sleutel van de ziel… daar waar al je antwoorden liggen. Het is een heilig plantmedicijn wat je in verbinding brengt met de goddelijke en spirituele dimensies. Langzaam neemt ze je mee op reis binnen in je ziel. Ze laat je jouw tijdlijn lopen en datgene naar boven komen wat op dat moment aandacht nodig heeft. Ze laat je helen wat nog in de diepere lagen sluimert, waardoor het een belemmering of een blokkade voor je is. Daarnaast zorgt ze voor een intense verbinding met jezelf, zal je richting voelen, inzichten krijgen en laat ze je voelen waar jouw ziel naar verlangt.

 

Ayahuasca opent je innerlijke wereld

Hoe zou het zijn wanneer:

In de maanden voorafgaand aan een ayahuasca ceremonie al de nodige grote ballast los te laten, zodat je nog meer uit jouw ayahuasca reis kan gaan halen.

De controle los kan laten zodat je volledig in vertrouwen kan zijn en in overgave kan gaan staan.

De diepte in gaan zodat je weet wat er zich allemaal afspeelt in jou.

En begeleid je door een fijne en liefdevolle innerlijke reis met psilocybine cacao, zodat je hebt ervaren hoe een innerlijke reis voor jou voelt.

Je jouw inzichten en transformatie te intergrereren in jouw leven, zodat je alles uit deze transformatie kan halen.

 

 

Jouw reis naar jouw innerlijke reis

Langzaam mag jij voorbereid worden op jouw magische innerlijke reis, je mag in contact komen met je het goddelijke, je ziel en het spirituele. Om in contact te komen mag jij eerst al je ballast loslaten, in vertrouwen komen om vanuit daar te kunnen ontvangen.

Tijdens dit traject gaan we van te voren al 1 op 1 de diepte in, door middel van deep dive hypnose sessies. Waar je contact kan maken met je onbewuste om daar alvast te helen wat heel graag geheeld wil worden. Ik help je steeds meer laagjes van jezelf af te halen, zodat je de controle los kan laten, in vertrouwen kan komen en meer in verbinding komt met jezelf. Je gaat open staan voor meer mogelijkheden en jouw spiritualiteit en intuitie worden aangewakkerd. Je zal ervaren dat niets toeval is en dat jij van binnen een missie voelt en dat er spontaan deuren voor je open gaan omdat je meer in verbinding staat met jezelf en het universum.

Door middel van een psilocybinecacao reis kan je alvast ervaren hoe een innerlijke reis voor je voelt. Het is een plantmedicijn waarmee je ook gaat reizen, maar wat iets milder en liever is, zodat jij naast heling ook alvast vertrouwen krijgt in de ayahuasca ceremonie. Je kan hier alles vinden over een psilocybine cacao ceremonie.

Een maand van te voren help ik jou met de voorbereiding door middel van hypnomeditaties en voedingsvoorschriften. Je komt meer in de rust en bent klaar om in de overgave te komen staan.

Tijdens een ayahuasca retreat ga je de diepte in met moeder aya. Je kan hier alle info vinden over een ayahuasca ceremonie weekend. In deze mooie 3 daagse neem ik je mee in een sharing, groepsoefeningen afgestemd op de processen van de deelneemsters zoals breathwork, rebirthing of groepshypnose. Op de tweede start de reis met 2 rondes ayahuasca. Je maakt je eigen innerlijke reis met de begeleiding in het proces door mij. Jouw zintuigen worden geprikkeld door muziek, geur en soms ook aanraking van mij. Om er voor te zorgen dat jij de veiligheid voelt om door het proces te mogen gaan. Je kan hier alles vinden over het ayahuasca retreat.

Na een ayahuasca reis kijk je anders naar jezelf en de wereld, dit kan na één reis al enorm veranderen. Je staat krachtiger en bewuster in het leven. Je voelt je meer in het hier en nu en bent verbonden met je intuïtie. Ook kan het zijn dat bepaalde gewoontes of gedrag niet meer aanwezig zijn. Dat je geen last meer hebt van de belemmering of overtuiging die je eerder wel voelde. Je bent meer in contact met jezelf en met de liefde voor jezelf. Dit heeft behoorlijke impact op je leven en naasten. Daarom hebben we een maand na de reis nog een 1 op 1 sessie en krijg je nog 3 maanden lang nazorg, mag tot 3 maanden na je reis nog al je vragen stellen via de email waar je dan ook antwoord op krijgt.

Praktische info en regels

2 deep dive 1 op 1 hypnose sessies in de praktijk om ballast los te laten in de diepere lagen (twv 450 euro)

1 groepschocobliss ceremonie (eventueel in te ruilen voor een 3e deep dive hypnose sessie) (twv 244 euro)

 1 ayahuasca weekend ceremonie incl 2 overnachtingen en eten en drinken met 1 ceremonie met 2 rondes (ca. 8 uur) (twv 395 euro)

Je krijgt oefeningen en hypnomeditaties om thuis te doen.

De weken voorafgaand krijg je per week van mij advies wat verstandig is om te doen met aanvullende meditaties

 1 nazorg sessie waarin we alles helder krijgen hoe jij jouw reis kan omzetten naar de realiteit en hoe jij met je transformatie om leert gaan (twv 147 euro)

Er gebeurt heel veel na een ayahuasca reis. Ik bied nog nazorg aan. Je mag tot 3 maanden na de reis nog via email al jouw vragen in dienen, waar ik je dan antwoord op geef

Je bent goed gezond, gebruikt geen medicatie of drugs tenminste 4 weken voor je ayahuascareis. Medicijngebruik altijd melden!

Ida Stolk

 Voel je de roeping van moeder aya?

all-in prijs met ceremonies

999 euro