Hypnose

In 3 sessies van je probleem af…

Ontdek de kracht van Hypnotherapie

EFFECTIEVER DAN EEN PSYCHOLOOG

Energetische Hypnose is een enorm krachtig middel om direct een verandering te maken. Voor coaching en andere therapievormen heb je vaak een langdurig traject nodig, waar je met hypnose al met 3 sessies van je probleem af bent. Het probleem wordt zowel als in het brein aangepakt als in het energetisch lichaam. Waardoor alles weer gaat stromen en jij je daardoor meteen veel beter voelt!

 

Ik help je met de volgende problemen

Belemmerende overtuigingen, zoals “ik kan het niet”, “ik ben niet goed genoeg”, “kan ik het waar maken”

Angsten, faalangst, angst voor succes, podiumangst

Onzekerheid, slecht zelfbeeld, geen of weinig zelfvertrouwen

Maar ook bij perfectionisme, moeite om jezelf groot te zien en imposter syndroom

 

Hoe kan hypnotherapie zo effectief zijn?

Met hypnose ga je in een hele diepe ontspanning, het is te vergelijken met het moment net voor het dat je in slaap valt. In deze staat van trance kunnen we communiceren met het onderbewustzijn. Je brein bestaat uit een bewust deel waar je mee denkt en een onbewust deel die de rest regelt. 

Dat onbewuste deel is maar liefst 95% van je totale brein, in dit deel van je brein liggen alle patronen, normen, waarden en overtuigingen opgeslagen. Je kan je wel voorstellen hoe effectief een hypnosebehandeling is wanneer je toegang hebt tot het onbewuste deel! 

Met andere therapievormen wordt vooral de oplossing in het bewuste brein gezocht, terwijl wanneer je een belemmerend patroon of overtuiging op onbewust niveau hebt zitten, hebben therapievormen die alleen maar gericht zijn op het bewuste deel niet heel veel effect. Het probleem zit dan namelijk dieper.

Terug naar de oorsprong van het probleem

Het kan namelijk zijn dat je als kind iets niet goed hebt opgeslagen in je systeem. Bijvoorbeeld een kind die vol trots een tekening laat zien aan haar moeder, terwijl moeder op dat moment even geen tijd heeft om te kijken. Zo’n moment lijkt niet heel belangrijk, maar als deze situatie zo wordt opgeslagen gekoppeld met een emotie dan kan zo’n iemand op latere leeftijd heel veel last hebben van de overtuiging dat ze zich “niet goed genoeg” voelt. Deze belemmerende overtuigingen zorgen voor een blokkade en zorgen dat jij niet de stappen durft te zetten die je bewuste deel wel graag wilt.

DOOR HYPNOSE TE GEBRUIKEN, HAAL JE HET PROBLEEM MET WORTEL EN AL ERUIT

 Met hypnotherapie gaan we terug naar de oorsprong van het probleem waar we deze in de kern kunnen aanpakken, zodat ook meteen de wortel eruit getrokken wordt en je direct verandering merkt.

Hoe gaat een hypnosesessie?

Als je voor de eerste keer bij mij komt dan hebben we eerst een uitgebreid voorgesprek. Hier vertel jij wat voor probleem jij ervaart en/of waar je aan zou willen werken. Ook krijgen we helder waar de blokkade zich bevindt.

Ik leg je precies uit hoe we het in zijn werk gaat en ik vertel je wat je zoals kan verwachten.

Naar aanleiding van jouw probleem voel ik altijd welke techniek ik in ga zetten wat voor dat moment belangrijk is. Ik breng jou onder hypnose en daar gaan we werken aan jou probleem. Je weet precies wat ik ga doen en je kan onder hypnose ook gewoon praten.

Na de sessie moeten er vaak nog heel veel dingen landen. We drinken nog even wat water of thee en we nemen de sessie nog even door. Het is verstandig om op de dag van de sessie verder geen afspraken te plannen. Een hypnose sessie kan direct voor een verandering zorgen en daar mag je nog (gek genoeg) even aan wennen.

Ida Stolk

Hoe zou dat voor je zijn dat al je in 3 sessies

van je probleem af bent?

 

Jouw investering

Een sessie duurt 2 tot 2.5 uur

597 euro

totaal voor 3 sessies en betaling in termijnen mogelijk

Losse sessies: eerste sessie met intake 250 euro, vervolgsessies 200 euro per sessie