Love is the new Superfood

Het wordt nu tijd om ook voor jezelf te gaan zorgen in plaats van dat jij voor iedereen zorgt. Dat jij lekker in je vel komt. Dat jij jezelf weer kan zijn in iedere situatie. Dat je zelfverzekerd voelt en daarmee jezelf het waard vind om goed voor jezelf te zorgen en jouw dromen durft waar te maken.

Ik help je 

Tevreden zijn met je lichaam en houding, die zelfverzekerdheid krijgen om te zijn wie jij werkelijk bent. Je wilt je niet meer aanpassen of anders voor te doen om geaccepteerd of geliefd te voelen. 

Jouw dromen waar maken. En die dingen doen waar jij jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij het YES gevoel van krijgt. Je wilt het volste vertrouwen er in hebben dat jij de juiste keuzes maakt waardoor jij weer meer plezier in je leven gaat ervaren.

De liefde naar jezelf toe laten en naar je (toekomstige) partner, je wilt je zelfverzekerd voelen in jouw sensualiteit en seksualiteit.

Te gaan staan voor jezelf, jezelf belangrijk vinden en voelen en je wilt jezelf en je lichaam het allerbeste gunnen.

Die zelfverzekerdheid krijgen dat jij al met jouw lichaam en houding zegt: Hier ben ik!

Wat gaan we doen?

Ik leer jou in 4 maanden in een groep met andere vrouwen te leven volgens jouw blauwdruk, om in je vrouwelijke energie te komen en blokkades op te lossen.

Je leeft jouw leven zoals jij het wilt en hoe het bedoeld is voor jou. Dit maakt dat je je hoe dan ook fantastisch zult gaan voelen!

Hoe dichter jij bij jezelf komt hoe beter jij jezelf ook begrijpt en het ook waard vindt om heel goed voor jezelf te zorgen.  Hoe beter jij ook besluiten kan maken op jouw gevoel die het altijd juist heeft. Voor de allerbeste versie van jezelf.

Praktisch

1x uitleg over jouw persoonlijke Human design in een PDF

6x magische online interactieve masterclasses met een groep vrouwen, waarin we duiken in jouw human design. Hierin wordt je ook gecoached zodat jij leert leven volgens jouw design en ook veel blokkades op gaat lossen om terug te gaan naar wie jij werkelijk bent. Deze zijn ook terug te kijken

1x waardevolle 1 op 1 online sessie om echt jouw persoonlijke struggles te shiften. 

6x een video om jouw transformatie te ondersteunen. 

Een fantastische start én afsluitingssessie of live groepssessie (hangt een beetje van de corona af, maar het wordt hoe dan ook een feestje!) 

Samen met een geweldige groep vrouwen in een besloten facebookgroep. Waar jij je vragen kan stellen, waar je energie krijgt, elkaar upliften en ondersteunen. Deze groep blijft bestaan na het traject.(twv onbetaalbaar)

Investering voor dit traject is

777 euro

(betaling in termijnen mogelijk)