Chocobliss Ceremonie 

De antwoorden zitten al in jou…

Je hoeft alleen maar naar binnen te keren en daar jouw antwoorden en richting te gaan voelen en snappen. Ervaren dat er zoveel meer is dan dit, voelen dat jij onderdeel bent van een veel groter geheel.

In verbinding komen met jezelf en daarmee voelen wat jou missie is. Naar binnen keren om de zoektocht naar jezelf te ontdekken, om je struggles aan te kijken en vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Zodat er heling plaats kan vinden op diepere lagen.

Voel jij altijd al dat je naar binnen mag keren, maar vind je ayahuasca echt te spannend en heftig? Dan is chocobliss ideaal voor jou.

Het geeft je datgene wat op dat moment nodig is, voor de één is dit loslaten, voor de ander heling, blokkades wegnemen of angsten onder ogen zien of de confrontatie. Ook meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, trauma verwerking, rouwverwerking, richting voelen, antwoorden krijgen, je hart meer openen, de zelfliefde creëren.

Keer naar binnen met dit heilige plantmedicijn, zodat jij jouw antwoorden kan krijgen.

 

Chocobliss laat je naar binnen keren

Chocobliss laat je ervaren:

Wie je werkelijk bent, je bekijkt alles van een hoger perspectief waardoor je anders naar bepaald gedrag of gewoonte gaat kijken, dit maakt dat je na een chocobliss ineens wel andere besluiten kan maken.

Je gaat ervaren waar je blokkades of angsten liggen, waar de pijn en emotie nog vastzit welke jij mag loslaten. Daarmee kan jij datgene helen wat jou in de weg staat om nu verder te kunnen

Je kan jezelf echt zien en voelen, de bestanddelen van chocobliss laten je hartchakra openen zodat jij in verbinding staat met de liefde voor jezelf maar ook voor anderen.

 

 

Een chocobliss ceremonie

Je gaat de diepe innerlijke reis ervaren met chocobliss 1 op 1 en op maat gemaakt voor jou. Chocobliss is een chocolaatje met kruiden en specerijen, daarnaast bevat chocobliss een kleine hoeveelheid ayahuasca zonder de DMT. Dit maakt dat een chocobliss reis iets minder diep en confronterend is dan een ayahuasca, je wordt er ook niet ziek van. Het is een hele zachte en lieve intense innerlijke reis waar jij jouw antwoorden kan vinden.

Voordat de ceremonie begint gaan we eerst helder krijgen wat JIJ wilt, wat je intentie is en waar jij in wilt transformeren. We gaan een hypnose doen om er achter te komen met welke intentie jij jouw reis in mag gaan en los laten wat er eerst losgelaten mag worden.

Na het eren van de planten, starten we de reis met het zetten van de intentie, vervolgens neem je 1 of 2 helige chocolaatjes. Waarna we een chakrahealing inzetten en na een half uur kijken we even of er nog een 2e of 3e chocolaatje nodig is.

Je maakt je eigen reis en ik begeleid jou door je proces heen waar nodig. Ik zorg voor een veilige bedding zodat jij ook datgene mag gaan zien of los kan laten. Jouw zintuigen worden geprikkeld door muziek, geur en soms ook aanraking van mij. Om er voor te zorgen dat jij de veiligheid voelt om door het proces te mogen gaan. Een chocobliss reis duurt ca 4-5 uur.

Na de ceremonie staat er fruit voor je klaar en een kom heerlijke verse vegan soep.

Achteraf doen we nog een sharing met wat je gezien, gevoeld en ervaren hebt en check ik even of jij je proces goed door bent gekomen voordat jij weer vertrekt.

 

 

Praktische info en regels

1 op 1 en op maat gemaakt

Met voorbereidende hypnose, sharings, kaarttrekkingen en chakrahealing

Inclusief thee, fruit en soep

Tijdens de ceremonie dragen we witte kleding

2 dagen voor de ceremonie geen caffeine en/of alcohol

Medicijngebruik, lichamelijke en psychische klachten altijd melden (er is een schriftelijke intake)

Voel jij dat je naar binnen mag keren?

Een chocobliss ceremonie

397 euro