Breakthrough Journey

Jij bent klaar om er doorheen te breken…

Er zit meer in jou… maar het komt er nog niet helemaal uit. Je wilt meer dromen, meer voelen, meer ervaren en meer betekenen.

Je hebt vragen, je wilt richting en sturing hebben. Je wilt buiten die comfort gaan en de randen op gaan zoeken, maar ergens krijg je het niet voor elkaar!

 

Ik help je met deze journey

Om door je belemmering, blokkade en angst heen te gaan, zodat jij je niet meer klein houdt

Je te laten voelen wat je te doen hebt en welke richting jij op mag gaan

Je krijgt een boost aan zelfvertrouwen en zelfliefde, zodat je in staat bent datgene te doen wat je nooit had gedacht te kunnen.

Energetisch in balans, alle chakras uitgelijnd, zodat jij je fantastisch voelt!

 

Wat gaan we doen?

In een 3,5 uur tot 4 uur durende journey, gaan we helder krijgen wat jou tegen houdt in je leven en in je business, waar je angsten en/of blokkades en belemmerende overtuigingen zitten. Hoe komt het dat jij je er aan vast blijft houden? Deze belemmering trekken we met wortel en al bij de oorsprong eruit door middel van een intensieve energetische hypnose sessie. Ik laat je voelen wat er energetisch opgeruimd mag worden en wat losgelaten mag worden. Ik maak energetisch contact met je en je krijgt waardevolle inzichten die jou verder op je pad helpen. Ik help je jouw intuïtie en spiritualiteit tot een hoger niveau te tillen. Je komt weer in contact met je ziel.

Speciaal en op maat gemaakt, heel intuïtief en spiritueel, zodat jij ook werkelijk voelt waarvoor je bent gekomen op deze aarde. Als er eventueel nog een hulpvraag is dan nemen we deze mee.

Je breekt door je blokkade heen, je voelt verbinding met jezelf, je voelt welke richting jij uit hebt te gaan. Je bent energetisch weer helemaal in balans, alle ballast die losgelaten mag worden die heb je los kunnen laten. Je krijgt een enorme boost aan zelfliefde en zelfvertrouwen en daarmee sta jij krachtig voor jezelf en je bedrijf, zodat jij de dingen gaat doen die nodig zijn om je dromen waar te kunnen maken.

 

Praktisch

De breakthrough journey duurt 3,5 tot 4 uren en vindt plaats in de praktijk

1 op 1 en speciaal op maat gemaakt

 Welke techniek ik in zet, hangt af van de hulpvraag en is persoonlijk. Ik gebruik hiervoor mijn ijzersterke intuitie.

Er gebeurt energetisch heel erg veel. Ook op spirituele niveaus. Naast blokkades wegnemen is de journey echt een innerlijke reis die je heel veel antwoorden geeft op vragen waar je mee rondloopt. Na zo’n journey zet het heel veel in werking en je mag altijd tot een half jaar na de journey nog via email jou vragen in dienen, waar ik je dan een antwoord op geef.

Hoe zou het zijn wanneer jij er door heen breekt?

 

Jouw investering

333 euro