Toen ik net samenwoonde dacht ik gewoon dat ik het niet goed deed. Ik dacht dat ik het te lang in de trommel had laten zitten, maar ook wanneer het vers gewassen was hing er altijd een luchtje aan die natte donkere was. Toen dacht ik dat het aan de machine lag, of deze niet even een opfris beurtje kon gebruiken. Dus hup de kookwas erover heen, alles bakjes en vakjes schoon en natuurlijk die rubberen ring uitsoppen, maar ook dat deed mijn donkere was niet optimaal fris doen ruiken…. Ik heb zelfs gedacht dat het aan de donkere sokken van mijn man lag. Dat deze (stink) sokken gewoon de rest van mijn was muffig deed ruiken.. Dus de sokken apart wassen, maar zelfs dat hielp niet.

Wat ik ook deed…. Die donkere was bleef muf wanneer het nat was…

Voor die donkere was helpt geen flikker, jaren later las ik in een artikel dat de donkere was altijd stinkt omdat er in donkere kleuren een stofje zit wat dit veroorzaakt. Dus alles wat je er aan doet… het maakt niet uit!

Dat is ook precies wat ik heel veel vrouwen zie doen. Ze proberen van alles te veranderen, als ik maar slank ben dan krijg ik zelfvertrouwen, als ik maar mooi er uit zie dan krijg ik zelfvertrouwen…

Het is net zoals die donkere was…. Wanneer jij namelijk niet in jouw juiste energie staat dan kan je van alles gaan veranderen. Maar het helpt allemaal niet. De energie blijft namelijk hetzelfde. Die was blijft donker!

De reden waarom het niet stroomt is omdat je met jezelf aan de slag mag gaan. Jij mag werken aan jezelf, blokkades weghalen, belemmerende overtuigingen weg halen en de dingen doen vanuit jouw vibe. De vibe die jou magisch en aantrekkelijk maakt. Die is voor iedereen weer anders. Daarom werkt het ene voor de één wel en voor de ander niet. Daarom is er niet een one size fits all. We zijn allemaal anders in het verspreiden van onze vibe!

Hoe je daar achter komt? Dat weet ik wel, daar kan ik jou bij helpen en ik kan je vooral helpen in het weghalen van jou blokkades, zodat jouw energie weer kan stromen. Dat jij vertrouwen krijgt in jezelf, van binnen, zodat jij je ook krachtig neer kan zetten! En dan… heb je zelfvertrouwen