“Ik ben er eindelijk klaar voor om mezelf serieus te gaan nemen en eindelijk mezelf mooi te gaan vinden en daarmee ook eens wat meer te durven” Yessss dacht ik. Deze is er helemaal klaar voor. Ze begon fantastisch aan haar traject. Super goed coachbaar en ik als coach kon haar iedere keer wel zoenen als ik haar zag… maar ja corona hè?

Het ging haar voor de wind om het zo maar te zeggen, ze kon makkelijker besluiten nemen, ze kon meer voor zichzelf opkomen, super trots was ik. Maar…. Ik ben natuurlijk wel een coach en ik hoef bij lange na niet leuk gevonden te worden. Want ik prikkel jou om meer, ja nog meer, uit jou en je leven te halen.

Nadat ze vertelde over haar successen die ze behaald had, begon ik haar te prikkelen…. Nu wordt het tijd om next level te gaan. Wie wil je zijn? Welke vrouw wil je zijn? Wil je die vrouw zijn die haar dromen na jaagt? Welke dromen heb je? Wil je die vrouw zijn die zichzelf super sexy vindt? Wat vind jij sexy? Wie vind jij sexy?

Als haar stoel wielen had, was ze stiekem naar achter gereden….. Daar komt dat brein weer die je tegen houdt… daar komen die stemmen weer. Wie ben ik nou? Kan ik dat wel? En toch was dat wel het verlangen wat ze had… stiekem wilde ze wel.

Ik wil die sexy vrouw zijn die mooi is en waar alles vanaf spat! Ik wil me mooi voelen.
Dan komen die overtuigingen weer… ik zou eigenlijk eerst een paar kilo moeten afvallen… nee.. dat denk je. Maar feitelijk is daarna weer wat anders wat je niet mooi vindt. Je mag jezelf de aandacht en liefde geven die het nodig heeft. Je mag jezelf gaan zien en mooi gaan vinden.
Helemaal oké zijn met hoe je er nu uit ziet, dat jij je nergens meer voor schaamt. Jij mag jezelf gaan omarmen. Dan ga jij jezelf mooi vinden en dat zelfvertrouwen krijgt wat er vanaf spat.
Wat er nu gebeurt is dat je jezelf niet mooi vindt en dan er ook niets meer aan doet. Laat maar… het is toch al niets meer. Je accepteert het en daarmee ontneem je jezelf zo enorm veel. Je cijfert jezelf weg en daarmee ook je dromen. Niet alleen voor jou maar ook voor je partner. Partners vinden vrouwen die zichzelf mooi vinden nou eenmaal veel aantrekkelijker.
Het is net als je een oude bank hebt in je woonkamer en je geeft er niets meer om dat de kinderen een vlek er op hebben gemaakt. Die kan er ook nog wel bij. Dat ze af en toe er iets te ruig op springen.. en dat de hond er af en toe op ligt en dat je ook kattenharen vindt… ach… doet er niet toe. Hij is toch al lelijk…

Jij hebt de keuze! Altijd! Je wilt toch niet die oude bank zijn? Die vergeten wordt, die geen aandacht en geen verzorging krijgt? Waar iedereen maar op hangt en veegt?

Als je een nieuwe bank zou hebben dan ben je er super zuinig op. Dan vervloek je diegene die de eerste vlek er op heeft gemaakt. Dan wil je ook nog een reinigingsdienst laten komen om te zorgen dat ie weer schoon wordt. Dan mogen de dieren er niet op, of je stofzuigt hem iedere dag. Je verzorgt hem met liefde! Daarmee blijft hij mooi en daarmee vindt jij hem ook nog steeds mooi.

Ook voor die oude bank met vlekken kan je iemand laten komen die hem even heerlijk met een reiniger onder handen neemt, zodat ie weer helemaal opgepoetst is. Moet je kijken wat dit met je doet!

Zo is het met jou ook, jij hoeft dit niet te accepteren. Er zit zoveel meer in het leven. Jouw leven en het leven van je partner krijgen zo een enorme boost wanneer jij jezelf weer serieus gaat nemen! Geloof mij… jouw partner heeft ook liever die opgepoetste bank.

Koop mooie lingerie, verwen jezelf met mooie make up, geef je lichaam de aandacht en die liefde. Doe alleen de dingen waar jij blij van wordt en zet jezelf eerst op nummer één en daarna de ander net zoveel. Jij kan alleen een ander een goed gevoel geven en zorgen voor de ander als je eerst goed voor jezelf zorgt. Stel grenzen, leef je leven in plaats dat het leven voor jouw leeft. Maak dromen waar en geniet vol passie en levensvreugde ! Iedere dag weer opstaan met het gevoel van Yessss dit is alweer een mooie en nieuwe dag. Wat mag ik vandaag weer gaan beleven!

Jij hebt de keuze! En neem dat besluit!