Jouw onderbewuste en intuïtie vertellen jou welke richting je op mag gaan. Welk besluit je mag nemen, welke deur open mag gaan. Soms voel je dat je iets moet doen, maar is het totaal niet logisch. Dat maakt dat je gaat “nadenken”. Met dat nadenken, ga je juist weer verder van je onderbewuste af. Want je brein heeft allerlei oordelen en vooroordelen. Ook speelt het mee dat bepaalde dingen “niet horen” of “niet oké” zijn. Dat maakt dat je het niet durft en dat je dan maar een besluit gaat nemen op basis van je ratio.

Maar dat onderbewuste gaat je telkens weer datgene laten zien waar je naar toe mag. Iedere keer weer opnieuw…. Totdat je wel gaat luisteren. Wanneer je ver van je intuïtie af bent geraakt kan het zijn dat je lichamelijke klachten ervaart. Van die vage pijntjes waar geen oorzaak van te vinden zijn….

Voel dan eens  goed…. Doe jij de dingen waarvan je heel duidelijk de signalen krijgt dat je ze mag gaan doen? Of zit je teveel in je hoofd? Ben je meer bezig met wat anderen er van vinden, of je het wel kan, of het wel oké is en of je niemand tegen het hoofd stoot?

Het is geen toeval! Lichamelijke klachten hebben altijd een oorzaak! Je mag er naar gaan luisteren en voelen. Wat is dit? Waar ben ik mezelf verloren en wat ga ik er nu aan doen om er wel voor te zorgen dat ik die dingen doe die de bedoeling zijn?

Rust, balans, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vertrouwen krijg je wanneer je meer en meer op je intuïtie durft te vertrouwen. Het gaat allemaal veel gemakkelijker, in flow, weinig weerstand en intens gevoel van geluk overkomt je met regelmaat. Omdat jij weet en voelt dat je op jouw juiste pad zit.

Wat je ziel wil, is heel anders dan wat je denkt dat je wilt. Je denkt dat wanneer je een mooi huis, leuke vent, goede liefde, fijne auto, ambitieuze functie of een eigen bedrijf jou dat geluksgevoel gaan geven… maar in werkelijkheid is het de voldoening van de ervaring wat je mag leren in dit leven. Dat je de wonderen van het leven mag ontvangen, mag voelen en ervaren.

Het is een innerlijk weten, een missie vanuit je ziel. Je bent hier met een reden op aarde gekomen. Ga er nu maar eens naar luisteren. Wees bereid om raar te zijn, om anders te zijn, om buiten het kader te stappen. Om te voelen en te beleven. Jezelf het waard gaan vinden om juist datgene te doen waar jij intens gelukkig van wordt.