Een aantal maanden geleden sprak ik uit dat ik wel meer vrouwen wilde bereiken, om zo mijn passie en mijn missie te delen. Om meer vrouwen te inspireren om meer naar hun intuïtie te luisteren, daarmee het leven écht leven. Voorbij de controle en voorbij “hoe het hoort”. Meer jezelf kunnen zijn en daarmee het zelfvertrouwen krijgen waar je zo naar verlangt.

Sodeju! En die kwam uit! Ik werd benadert door Margit voor haar liefdestalk op Clubhouse en ik werd gister geïnterviewd door Jonathan Bouter via een instagram Live.

Fantastisch om mijn passie te delen. Hij vroeg mij: hoe heb jij die rust gecreëerd, het vertrouwen in jezelf en jezelf kunnen zijn?

Innerlijk werk, veeeeeeel innerlijk werk! Dat altijd doorgaat! Wanneer je denkt dat je klaar bent komt het volgende zich aan dienen. De transformatie van dit innerlijk werk in enorm groot. Je mag namelijk aan de slag met de spiegels die het leven je geeft. Je mag ze zien en herkennen en daarmee aan de slag gaan. Jouw intuïtie fluistert heel zachtjes welke kant je op mag gaan. Jouw eigen pad bewandelen en niet het “standaard pad”. Daarvoor ben je niet gekomen op deze wereld! Je hebt een zielsmissie en hoe meer je daar naar leeft hoe meer je van het leven kan genieten, hoe fijner en hoe rustiger het zal zijn, maar ook hoe intens je kan genieten van al het moois om je heen.

Je eigen pad dus… maar waarom ervaren veel vrouwen zoveel frustratie en zitten ze in hun hoofd? Niet willen luisteren… het niet horen… het niet zien.. én rekening houden met anderen, vergelijken met anderen, het altijd goed willen doen en daarmee pas je je aan en volg je niet je intuïtie.

Het pad wat jij te bewandelen hebt is niet standaard. En niet standaard is heel eng… want dan doe je “anders”. Met andere woorden, je wordt ineens een buitenstaander. Je hoort niet meer bij de club…. Dát wrijft en wringt, want je hebt altijd bij de groep gehoord. Je bent eigenlijk in een hokje gestopt, net zoals alle anderen. Je volgt hetzelfde leven als alle anderen.

Neem nou de mode, die gaat en komt met de seizoenen. Als de skinny jeans in de mode zijn dan dragen we die allemaal. Dat voelt veilig, want je hoort erbij. Wanneer jij ineens trainingsbroeken gaat dragen terwijl niemand anders dat doet omdat het niet in de mode is, dan voelt het ergens heeeeel ongemakkelijk. Je bent zo gewend om hetzelfde te doen als een ander.

Je eigen pad bewandelen is zoals die trainingsbroek. Het is spannend, in jouw hoofd kunnen mensen daar wat vinden. Natuurlijk krijg je ook die gedachtes. En daar mag je dus innerlijk werk op doen. Zorgen dat je deze gedachtes niet meer hebt. Zodat je wel die buitenstaander kan zijn, dat je daarmee alleen maar geluk op zoekt, jezelf bevrijd van het hokje. Niet meer afhankelijk bent en luistert en handelt naar wat je intuïtie aangeeft!

Jouw intuïtie fluistert altijd! Hoor je haar wel? Wees eens stil, zorg voor gronding, verbind je met de natuur, ga in je lichaam zitten en niet in je hoofd. Dan… hoor je haar!

Ik had nog geen idee hoe, ik heb het het universum ingeslingert en ik laat me zoals altijd verrassen! Je weet wel hoe dat werkt, de wet van aantrekking… je wilt iets heel graag, het verlangen is er, je gelooft erin en daarmee komt het ineens op je pad. Mits je het ook kan loslaten en ook op goddelijke timing als jij er klaar voor bent.

Nu pas, maanden later komt er beweging in…. Ik zei toch… wanneer je er klaar voor bent en op goddelijke timing. Het is niet te forceren.

Ik kreeg een uitnodiging van Margit om te komen praten in haar liefdestalk op clubhouse en ik werd onlangs geïnterviewd door Jonathan Bouter op instagram. Die laatste was op mijn uitnodiging. Want… om iets te bereiken mag je ook echt zelf in actie komen. Maar wel vanuit de juiste vibe en als het op je pad komt, het is écht je intuïtie volgen.