Ik wist altijd al… er is meer. Er zit meer in mij, ik zou meer kunnen voelen, ik zou het groter kunnen zien, maar toch lukte mij dat niet. Ik voelde weerstand, ik kon er niet bij komen en dat frustreerde mij. Achteraf gezien kon ik niet volledig mezelf zijn en daarmee deed ik mezelf een enorm tekort.

Ik wil weer voelen zei ik. Echt voelen! Niet alleen de controle loslaten, maar ook voelen dat er zoveel meer in het leven is. Dat je daardoor meer kan ervaren. Alsof je zesde zintuig open gaat staan. Voelen op een next level. Want voor mij klopte het nu niet. Het was alsof er een grote sluier om mij heen lag, terwijl ik niet mijn vinger er op kon drukken. Ik kon het met mijn hoofd niet beschrijven.

Tijdens mijn opleiding was de eerste vraag waar ik aan zou willen werken. Ik zei direct: “Volgens mij zit er bij mij een ernstige blokkade op het voelen”. Zo! Dat klinkt wel heel ernstig. Door het zo te noemen gaf ik eigenlijk ook al toe dat er ook nog eens een flinke overtuiging op zat. Ik had mezelf daarnaast ook nog eens opgelegd dat ik die had en ik was er in gaan geloven! Dat maakt dat ik ook nog eens heerlijk vasthield en niet los kon laten. Precies! Ik zat heerlijk in een cirkeltje en daarmee hield ik het probleem zelf in stand.

Tijdens de eerste sessie mocht ik hier aan werken. We gingen de diepte in, want… om hypnotherapie toe te kunnen passen moet je eerst bij jezelf de splinter er uit halen en daarna kan je de ander er mee helpen. Werken aan het “niet kunnen voelen”.

Ik belandde in hypnose in een vorig leven. Als 6 jarig meisje liep ik rond op het marktplein. Ze hielden mij tegen, ik mocht er niet naar toe. Ik werd geweigerd en er stond een hele grote man voor mij, die echt niet van plan was om mij er doorheen te laten. Ik wist en voelde dat mijn familie daar was. Het marktplein stond vol met mensen en er waren 6 galgen. Ik moest ze tegen houden, ze mochten niet mijn familie niet ophangen!

In gesprek met de man die mij tegenhield, kwamen we uiteindelijk bij de eigenaar van de stad. Hij kon mij vertellen dat mijn familie de galg kreeg omdat ze dingen deden die in tijd onder hekserij vielen. Het klinkt bizar, maar mijn “voelen” was dus uitgeschakeld omdat ik in dit leven had besloten dat het niet mocht, omdat er een heel trauma op zat…

Uiteindelijk kon ik het helemaal omdraaien. Eigenlijk de geschiedenis herschrijven. Zorgen dat de ballast eraf gaat. Het jongetje wat ook bijna de galg kreeg was in paniek. Hij was zo intens verdrietig. Ik voelde die energie en ik begon ook verschrikkelijk te huilen. Toch wist het jongetje in deze setting via het zenden van energie de eigenaar van de stad tot andere gedachtes te brengen. Het was niet gemakkelijk, maar het lukte. Uiteindelijk kon mijn familie gaan, mits ze niet meer in de stad kwamen. Ik, het 6 jarige meisje, was weer herenigd met mijn familie.

Dit was het begin van mijn spiritueel ontwaken!

Het is net of er een deur opengaat. Dat ik met de dag meer mocht gaan voelen en intens kon gaan voelen. Dat ik voorspellende dromen heb, dat ik boodschappen door krijg en dat ik light language met mijn handen kan spreken.

Door die ene sessie..

Problemen en blokkades die je nu ervaart, of het gevoel hebt dat er iets mist, komen vaak vanuit een ander leven. Een leven waar het even niet goed is gegaan of niet goed is afgesloten. Tijdens mijn trajecten en de Breakthrough journey reizen we heel vaak naar een vorig leven. Het is fantastisch wat dan het resultaat is. Dat je in één sessie zo’n impact kan maken. Dat het probleem niet meer bestaat!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent, zonder dat je een heel groot probleem hebt. Even een kijkje nemen in de vorige levens! Wat je daar deed, wat je geleerd hebt en wat de link is met je huidige leven. Om zo al je wijsheid van eerder mee mag nemen!

Ben jij ook nieuwgierig naar een vorig leven?