‘Deze is wel heel duur’
“Kan je niet wat anders nemen, want deze is wel heel duur..” zei ik tegen mijn man terwijl we in de rij voor een foodtruck staan in het mooie kleine Italiaanse dorpje Cingoli. Daar was op dat moment een groots foodtruckfestival aan de gang. Lichtelijk geïrriteerd voelde ik me ook, nadat we door de stromende regen hadden moeten lopen. We hadden de auto ergens ver weg moeten parkeren en niet eens op een parkeerplek, maar dus eigenlijk geheel illegaal, gewoon op de weg. Het zat me niet lekker nadat we net een politieauto tegen waren gekomen en ik even een stemmetje in mijn achterhoofd de kop in moest drukken, dat mij haarfijn wist uit te leggen dat ze onze auto zeker zouden tegen komen. In ieder geval… Door de irritatie wekte dat een gevoel in mij op en floepte er gewoon uit. Ik vond op dat moment 20 euro voor een plastic bordje met vlees heel erg duur.

Het ging eigenlijk niet om dat bordje vlees
Met een blik in zijn ogen alsof hij water zag branden keek hij me aan “Hoezo, wat anders nemen? Ik heb daar gewoon zin in”. Ik keek hem aan en ik voelde me onbegrepen, maar ik wist meteen dat hij mij had geraakt in mijn pijnlichaam: hier zat iets wat niet van mij was. Hij was een enorme spiegel voor iets wat heel diep bij mij in mijn systeem zat.

Het was namelijk net alsof mijn moeders woorden uit mijn mond kwamen.
Mijn moeder zei dit ook altijd. Als we eens een ijsje mochten, dan het goedkoopste. Als we dan een suikerspin kregen dan moesten we hem delen… Ze was vooral bezig met wat er niet was, in plaats van wat er wel was. Niet te veel geld uitgeven en zuinig aan doen.

Moeite met geld uitgeven, dat gebeurde de laatste tijd wel vaker
De afgelopen tijd had ik wel vaker spiegels gehad dat het niet helemaal lekker zat met mijn moneymindset. Dat ik mezelf erop betrapte dat ik veel dingen te duur vond, dat ik het mezelf of een ander niet gunde. Terwijl ik héél goed weet hoe dat tegen me werkt. Leven in overvloed, weet je nog? Alles wat je aandacht geeft dat groeit. Hoe kan je nou telkens kijken naar wat er niet is terwijl je juist overvloed wilt aantrekken? Hoe kan je iets nu duur vinden en zeggen terwijl je dan weet dat je juist deze stroming van overvloed blokkeert? Ik weet het allemaal wel en toch… komt dit zo maar uit mijn mond.

Ik wist het.. hier zit een rem
Hier zat iets in mij wat totaal niet helpend was… maar waar ik niet de vinger op kon leggen. Dit was niet de eerste keer. En ik wist dat het ook zeker niet de laatste zou zijn.

Het was namelijk weer eens iets wat sluimert in de diepte omdat het graag naar boven wil komen en gezien en gevoeld wil worden. Wat me belemmert in mijn groei, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn bedrijf. Stiekem wist ik ook dat het geen toeval was dat dit in korte tijd een aantal keer al naar me toe kwam. Het was alvast het voorwerk voor de ayahuasca-reis die ik een week later zou hebben.

Op het moment dat je je aanmeldt voor een ceremonie gaat het proces namelijk alvast van start en ik wist dat deze pijn gevoeld zou moeten worden om mezelf naar een nieuw level te mogen tillen.

Tijdens mijn ayahuasca-reis kwam het naar boven
Tijdens mijn reis mocht ik datgene wat in de diepte zat voelen. Emoties kwamen naar boven die niet van mij waren, maar van mijn overleden moeder. Ze was vroeger weggelopen voor de pijn en de emotie die ze als 16 jarige voelde nadat haar vader plotseling was overleden. Ze was er overheen gestapt, te snel doorgegaan met leven. Niet willen voelen, juist hard werken, trouwen en een gezin stichten, zorgen dat er geld genoeg is om de rekeningen te kunnen betalen en door te kunnen. Intens voelde ik de band tussen mijn opa en haar, het gemis en hoe ze eigenlijk zichzelf weer opnieuw moest plaatsen in een gezin zonder vader.

En ik mocht het loslaten
Het gevoel bouwde zich op in mijn lichaam en met een aantal diepe zuchten liet ik het los. Dit was precies wat mijn rem was. Ik hoef het niet meer te dragen, nu hoeft de buitenwereld mij geen spiegels meer te laten zien, nu geef ik dit niet meer door aan mijn kinderen en zal het op dit gebied weer gaan stromen. Overvloedig!

Ayahuasca heelt het stuk dat jou remt
Moeder aya laat je altijd datgene helen in de diepere onbewuste lagen wat op dit moment de rem voor je is. Je kan er in de oppervlakte niet de vinger op leggen wat het is, maar in de diepte zit er een onverwerkte ervaring of een trauma van jezelf, vorige levens of vanuit familielijnen. Dat houdt je tegen in de groei van je bedrijf. Het vormt een rem waardoor het nog niet volledig stroomt, en daarom krijg jij keer op keer spiegels, raak je het vertrouwen in jezelf kwijt en vraagt je af of je het wel goed doet. Je wordt geraakt in je pijnlichaam, er zit iets in de diepere lagen wat heel graag naar boven wil komen. Als dat gebeurd is, kun je zonder die rem verder.
Kan mijn man tenminste vrijuit de bestelling van zijn keuze plaatsen bij de foodtruck en genieten van zijn bordje eten 😊

Ben je klaar om jezelf te gaan helen?

Op 10 september geef ik 2 soulsessies gratis weg aan 2 vrouwen die voelen dat ze in diepere lagen een rem hebben zitten en er klaar voor zijn om te kijken wat dit is. In deze online soulsessie gaan we onderzoeken waar jouw blokkades in diepere lagen liggen, wat je rem is waardoor jij je telkens tegen laat houden, waar jij je klein houdt en niet het gewenste resultaat behaald met je bedrijf? En geef ik je tenminste 2 persoonlijke tips waar jij verder mee aan de slag kunt gaan.

Vul het formulier via http://www,theresheis.nl/soulsessie zo goed mogelijk in, neem er echt even de tijd voor en wie weet ben jij 1 van de 2 vrouwen die van mij deze sessie cadeau krijgt!

Vraag een vrijblijvend gesprek met mij aan om te kijken of het jouw moment is om erdoorheen te breken, zodat het in jouw leven weer gaat stromen.