3 daagse ayahuasca retreat

Ayahuasca, de sleutel naar de ziel…

Ayahuasca is een plantmedicijn met heilige eigenschappen. Het brengt je in verbinding tot goddelijke en spirituele dimensies. Ayahuasca is een drank met helende, reinigende en visionaire werking. Ze laat je die dingen zien die onbewust een belemmering voor je zijn. Deze onbewuste emoties kunnen worden herbeleefd, verwerkt en losgelaten. Ook geeft ze je waardevolle inzichten en geeft ze je richting in het leven. 

Moeder aya, laat jou voelen of het jouw tijd is om ayahuasca tot je te mogen nemen.

 

Ayahuasca opent je innerlijke wereld

en de wereld van je onderbewuste waar je toegang krijgt tot 3 aspecten:

Je hogere zelf, waardoor je anders gaat kijken naar gewoontes, gedrag, emoties en herinneringen en onze relatie tot het spirituele, universum, god of de bron

De onvoorwaardelijke liefde die je voelt vanuit het openen van je hartchakra, de liefde naar jezelf, je partner en kinderen, je medemens, je vorige levens, de voorouders en naar de wereld om je heen

Het pijnlichaam waar alle traumatische gebeurtenissen liggen opgeslagen die je weerhouden om bepaalde stappen te zetten in je leven of om volledig te kunnen voelen. Deze trauma’s gaan door tot in de geboorte, zwangerschap, conceptie en in vorige levens. Maar ook vanuit je voorouders

 

 

Een ayahuasca weekend

Drie dagen lang op een prachtige locatie met veel rust, ga jij de diepte in bij jezelf. Kleinschalig en toch de verbinding voelen.

Het begint met ontvangst en een kennismaking. Daarna kan je een slaapplek uitkiezen en jezelf heerlijk installeren. In een sharingsronde delen we waar je staat in dit leven en wat je allemaal hebt meegemaakt in het leven. We hebben het over de minder leuke dingen uit het leven, het geboorteproces, sterfgevallen van dierbaren en andere trauma’s die er zijn geweest in je leven.

We eten gezamenlijk een voedzaam vegetarisch diner. In de avond zal ik uitleg geven over ayahuasca en over de processen die er kunnen gebeuren. En ik zal een groepsoefening geven die afgestemd is op de processen van de deelnemers, zoals breathwork, groepshypnose of rebirthing. Hier doen we al het voorwerk om de volgende dag volledig en in vertrouwen in de overgave te mogen gaan. Heel belangrijk voor de ceremonie zijn; overgave, vertrouwen, acceptatie en loslaten.

De volgende dag hebben we na het ontbijt een fijne meditatie om ook helderheid te krijgen met welke intentie jij de reis in mag gaan. Daarna heb je even tijd voor jezelf en in de middag starten we de ceremonie met het zetten van intentie en eren we de planten. Vervolgens start de reis met 2 rondes ayahuasca. Je maakt je eigen innerlijke reis met de begeleiding in het proces door mij. Jouw zintuigen worden geprikkeld door muziek, geur en soms ook aanraking van mij. Om er voor te zorgen dat jij de veiligheid voelt om door het proces te mogen gaan.

Na de ceremonie hebben we fruit en zal er nog een heerlijke maaltijd klaar staan.

De volgende ochtend delen we in een sharing hoe je reis was, geef ik nog extra uitleg en check ik of jij het proces goed bent doorgekomen alvorens je naar huis gaat.

Na een ayahuasca reis kijk je anders naar jezelf en de wereld, dit kan na één reis al enorm veranderen. Je staat krachtiger en bewuster in het leven. Je voelt je meer in het hier en nu en bent verbonden met je intuïtie. Ook kan het zijn dat bepaalde gewoontes of gedrag niet meer aanwezig zijn. Dat je geen last meer hebt van de belemmering of overtuiging die je eerder wel voelde. Je bent meer in contact met jezelf en met de liefde voor jezelf. Dit heeft behoorlijke impact op je leven en naasten. Daarom krijg je nog 3 maanden lang nazorg, mag tot 3 maanden na je reis nog al je vragen stellen via de email waar je dan ook antwoord op krijgt.

Het kan natuurlijk zijn dat je bij het lezen van dit alles een behoorlijke kriebel voelt, maar misschien ook wat angst om je roep te gaan volgen. In dat geval is het traject Op reis met moeder ayahuasca wel iets voor jou, zodat je van te voren al ballast loslaat, in vertrouwen en in de overgave kan komen zodat je alles uit je reis haalt. Lees hier meer.

 

Praktische info en regels

Een 3 daagse met 2 overnachtingen

De ceremonies vullen zich snel, het is voor mij niet bij te houden op de site wanneer er nog een plaats beschikbaar is. Stuur mij een email voor data en beschikbaarheid, of vul het contactformulier in.

Voorbereidende groepsoefening en meditaties en één ayahuasca ceremonie van ca 6 uur.

Inclusief eten en drinken

Tijdens de ceremonie dragen we witte kleding

Geen alcohol gebruik een week voor en een aantal dagen na de ceremonie

Geen vlees eten een week voor de ceremonie.

Geen cafeïne een week voor de ceremonie

Geen oude kaas, blauwe kaas, bananen en avocado minimaal 2 dagen van te voren

Geen orgasme 3 dagen voor en na het weekend

Geen medicatie of drugs 4 weken van te voren. Medicijngebruik altijd melden!

Er gebeurt heel veel na een ayahuasca reis. Ik bied nog nazorg aan. Je mag tot 3 maanden na de reis nog via email al jouw vragen in dienen, waar ik je dan antwoord op geef

Ida Stolk

Voel je de roeping van moeder aya?

Een 3 daagse ayahuasca retreat

444 euro p.p.